Team

Hoogenboom & Muis adviesgroep bv bestaat uit verschillende loopbaanadviseurs, coaches en trainers die werkzaam zijn (geweest) in het bedrijfsleven.
Wij zijn allemaal zeer verschillend in de uitoefening van ons vak; wat ons (ver)bindt is het enthousiasme mensen verder te willen brengen in hun werk.
Wij doen dit om twee redenen;

* CliŽnten optimaal hun capaciteiten zien, horen en meemaken te leren benutten betekent een proces van persoonlijke groei meebeleven.

* Het werk maakt een belangrijk deel uit van ieders leven; stagneert het binnen de loopbaan, dan gaat het op andere vlakken ook vaak minder. Een bijdrage leveren aan verbetering van een loopbaan is een bijdrage leveren aan menselijk welzijn.

Op deze site stellen wij de twee eigenaren van de H&M adviesgroep bv aan u voor.

Drs. mw. J.C. Muis heeft ervaring opgedaan bij Albert Heijn, Nederlandse Spoorwegen, ITT, Kinderopvang en bij Energiebedrijven. Zij is werkzaam geweest binnen een Arbodienst en heeft diverse functies bekleed op P&O afdelingen. Sinds 1993 is zij loopbaanadviseur met enthousiasme, humor en daadkracht, met de nadruk in het persoonlijke traject op concreet resultaat binnen de arbeidsmarkt.

Dhr. P.J. Hoogenboom heeft gewerkt in de Gezondheidszorg, bij de Nederlands Spoorwegen, Ministerie van FinanciŽn, Pharmaceutische Industrie en de Hogeschool Rotterdam. Zijn ervaring binnen P&O-afdelingen en Arbodiensten combineert hij met doortastendheid, humor en gevoel voor kwaliteit van leven en werken. Hij is Master NLP-er en trainer en richt zijn aandacht met name op de balans tussen (lichamelijke) gezondheid en (geestelijke)ontwikkeling.

Josť Muis Loopbaanadviseur/psycholoog jose@ hoogenboommuisadvies.nl
Peter Hoogenboom Organisatieadviseur/trainer peter@hoogenboommuisadvies.nl